Aqualux Shine vouw douchecabine rechthoek 80x76cm Anti-kalk

524.99

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 6071800201487953

Beschrijving

Instapruimte 56cm. Een vouwdeur is een ideale ruimtewinner. Een goede oplossing om de ruimte in uw badkamer zo efficiënt mogelijk te benutten. De vouwdeur draait namelijk naar binnen tegen elkaar aan. De vouwdeur kenmerkt zich door een uniek scharniersysteem waarbij tijdens openen van de deur, de deurdelen los komen van elkaar.
Het betreft hier een deur 80cm en een wand van 76cm
Zowel links als rechts te plaatsen
Verstelbaarheid:
Vouwdeur 764mm – 804mm
Zijwand 728mm – 748mm
Alle Aqualux douchewanden zijn voorzien van de CE-markering en voldoen aan BS EN14428. Om te voldoen aan deze standaard moeten producten een strenge test doorstaan wat betreft het vasthouden van water, duurzaamheid, stabiliteit en reinigbaarheid. Ook worden daarin de specificaties bepaald met betrekking tot de kwaliteit van de materialen en afwerking die worden die worden gebruikt in de producten. Al het veiligheidsglas voldoet aan BS EN12150.
De Serie Shine staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. De hoogte van alle douchewanden is 185cm. In iedere douchewand zit minimaal 2cm stelbaarheid. Hierdoor kunnen de douchewanden ook geplaatst worden op muren die niet 100% recht zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aqualux Shine vouw douchecabine rechthoek 80x76cm Anti-kalk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *