Grohe /Wiesbaden Grotherm 2000 Inbouw Doucheset Rond Met Hoofddouche 20 cm Plafond Uitloop En Handdouche Compleet

555.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 6746201225000027

Beschrijving

Grohe/Wiesbaden Grotherm 2000 Inbouw Doucheset Rond Met Hoofddouche 20cm Plafond Uitloop En Handdouche Compleet
Een complete regendoucheset met alles er op en er aan! De set bestaat uit een Plafonduitloop met standaard een ronde regendouche van 20cm breed. U heeft de mogelijkheid met een meerprijs voor een 30 of 40cm brede hoofddouche. Daarnaast zit er een inbouw thermostaatkraan met afbouwdeel bij en een handdoucheset bestaande uit een kubusvormige handdouche, doucheslang en handdouchehouder.
De gehele set bestaat uit Grohe en Wiesbaden producten. De Wiesbaden onderdelen zijn namelijk volledig van messing. Dat is niet altijd het geval bij Grohe. Omdat Wiesbaden producten goedkoper worden aangeboden, kunnen wij de setprijs ook voordeliger aanbieden.
Thermostaatkraan
Het afbouwdeel van de thermostaatkraan is het deel wat u ziet aan de muur. Hij is rond met een diameter van 21cm. Voorzien van 2 knoppen. De grootste knop is de thermostaat waarmee u de temperatuur van het water bedient. Met de twee kleinere knoppen regelt u uit welke richting het water komt; de hoofddouche of handdouche. Van het inbouwdeel ziet u overigens helemaal niets na montage. Dat zit natuurlijk weg gewerkt in de muur.
Hoofddouche met plafonduitloop
De regendouche, of hoofddouche heeft een diameter van 20cm. Voor een meerprijs kunt u bij de set ook kiezen voor een diameter van 30 of 40cm. De regendouche is ultra plat met zijn dikte van 2mm. De hoofddouche is voorzien van een anti-kalk systeem en kantelbare scharnieraansluiting. Dit model maak uw badkamer compleet en geeft een heerlijk luxe gevoel. De chromen plafonduitloop is 20cm lang voor een perfecte afstand van de muur.
Handdouche set
De handdouchehouder is voorzien van doucheaansluiting en opsteek voor de handdouche. Een 2 in 1 zou u kunnen zeggen. Waar de houder en de handdouche meer worden verbonden is een doucheslang van 150cm lang. De kunststof slang heeft een zilveren kleur en matcht daardoor perfect met de andere producten van de regendouche set. De kubusvormige chromen handdouche is rond en voorzien van een 1/2″ aansluiting zodat hij op elke doucheslang past.
De regendoucheset bestaat uit:
* Grohe Grotherm inbouwdouchekraan met 2 uitgangen (inclusief inbouwdeel)
* Regendouche met plafonduitloop
* Handdoucheset bestaande uit handdouche, doucheslang en houder

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Grohe /Wiesbaden Grotherm 2000 Inbouw Doucheset Rond Met Hoofddouche 20 cm Plafond Uitloop En Handdouche Compleet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *