Hansgrohe Raindance Select S showerpipe 240 1jet PowderRain met thermostaat, zwart-chroom

971.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 4898300723729916

Beschrijving

Kom heerlijk tot rust onder de luxe hoofddouche van de Raindance select S showerpipe! Naast de hoofddouche met een oppervlakte van 240 mm kan er ookmoeiteloos overgeschakeld worden naar de bijbehorende handdouche.
QuickClean
Deze luxe showerpipe komt metverschillende innovatieve functies. Zo maakt Hansgrohe een einde aan vermoeiendlang schoonmaken, door middel van flexibele siliconennoppen. De QuickCleanuitvinding verwijdert namelijk in een handomdraai vuil en kalkaanslag aanmengkranen en douchekoppen.
XXL Performance
Dehoofd- en handdouches van Hansgrohe beschikken over de luxe van XXL Performance.De douches hebben grote straaloppervlakken en dit zorgt weer voor een stukjeextra ontspanning.
Select
Hansgrohe select is eendoordacht bedieningsconcept die voor meer doucheplezier zorgt, wie wordt daar nuniet blij van? Met één klik op de knop kan de straalsoort veranderd worden,maar kan er ook geschakeld worden van hoofd naar handdouche of de waterstroomaan of uitgezet worden. Van zachte druppels naar een massagestraal in éénklik!
Met de SafetyStop en de SafetyFunctie wordt er nog een extra stukjeveiligheid toegevoegd aan de showerpipe. De SafetyStop functie zorgt namelijkvoor een temperatuurbegrenzing van 40°C. Met de SafetyFunctie kan er vooraf ooknog een maximale warm water temperatuur ingesteld worden.
Het artikel bestaat verder uit een: hoofddouche, handdouche,douchethermostaat, doucheslang en schuifstuk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hansgrohe Raindance Select S showerpipe 240 1jet PowderRain met thermostaat, zwart-chroom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *