HSK Aperto draaideur pendelbaar met vast deel voor zijwand (excl.), 80 x 200 cm, montagezijde links, chroom

696.69

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 4898302016164756

Beschrijving

Wilt u een douche inbouwen in een hoek van uw badkamer. Heeft u een kleine badkamer en iets minder plaats voor ene grote douche omdat er bijvoorbeeld nog een badkuip aanwezig is, is deze douche met een pendelbare draaideur een goed alternatief. De zwaaideur (naar binnen en naar buiten vanwege het Aperto scharnier) is bijzonder ruimtebesparend voor een douchecabine in een hoek van uw badkamer.
Veel doucheplezier in een krappe ruimte. De douchecabine heeft een trendy uitstraling vanwege de slanke profielen in de tijdloze kleur chroom-optiek. De stabilisatiestang is in dezelfde kleur en zorgen voor een mooi geheel. De greep ook in chroom-optiek zorgt voor een stevig houvast van de douchedeur en vormt met de glazen wanden een mooie eenheid. Met plezier staat u in uw mooie douchecabine en kunt u van een dagelijks geluksmoment genieten.
Het design van de Aperto serie is extra zo ontwikkeld, dat de douchecabine 1 vast gedeelte heeft, dat niet kan bewegen. Aangezien de deuren naar binnen en naar buiten kunnen zwaaien, zouden deze anders met een sterke zwaai tegen de kraan/thermostaat/armaturen in de douchecabine kunnen komen en zo kapot kunnen gaan. De deuren kunnen vanwege het vaste gedeelte dus ook niet tegen een design radiator stoten die aan de muur is bevestigd.
Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HSK Aperto draaideur pendelbaar met vast deel voor zijwand (excl.), 80 x 200 cm, montagezijde links, chroom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *