HSK Aperto schuifdeur voor nis montagezijde links 160 x 200 cm, ESG helder glas, chroom

975.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 4898301843440668

Beschrijving

Deze Aperto schuifdeur (montagezijde links) is gemaakt van ESG helder glas en is een waardevolle toevoeging in elke moderne badkamer. Met de afmetingen 160 x 200 cm en een stijlvolle chromen profielkleur, maakt het elke dag de douchedroom waar. Deze schuifdeur is niet alleen een goede keuze om te monteren in een nis, maar is ook ideaal te combineren met een Aperto zijwand.
Onderhoudsvriendelijk
Alle scharnieren vormen een perfecte eenheid met het veiligheidsglas van de douchecabine, omdat ze bijna gelijk met het glas zijn. Dit maakt de reiniging en het onderhoud van de glasoppervlakken bijzonder eenvoudig en probleemloos.
Onzichtbaar en stijlvol
Het softclip-profiel is ook perfect afgestemd op de andere elementen van de douchecabine. De verborgen klemmentechniek zorgt bovendien voor een nog eenvoudigere montage en onderhoud van de douchecabine. Handgrepen, scharnieren, wandprofielen en stabilisatiebeugels zijn perfect op elkaar afgestemd in een fris en soft design.
HSK Aperto-serie
Dankzij het nieuwe Aperto-scharnier is het mogelijk om deuren naar buiten en binnen te openen. Het biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, waardoor een comfortabele toegang mogelijk is. Hoe groot of klein de badkamer ook is. Met lichtheid en moderne elegantie koppelt het designconcept tegelijkertijd hoge stabiliteit en perfecte functionaliteit.
Let op: betreft alleen de douchedeur
Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HSK Aperto schuifdeur voor nis montagezijde links 160 x 200 cm, ESG helder glas, chroom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *