Sunshower Pure half body inbouwmodel infrarood 62 x 20 x 10 cm, wit

900.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 4898300387083624

Beschrijving

De Sunshower Pure is een half body-apparaat met één kortegolf infrarood lamp van 1000 Watt. Het apparaat wordt volledig weggewerkt in de wand. De Sunshower Pure is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat en heeft een smalle, opstaande aluminium rand. De Sunshower Pure maakt het weldadige effect van infraroodlicht bereikbaar voor iedereen. Het succesvolle instapmodel wordt veel gebruikt door topsporters, maar bijvoorbeeld ook door mensen met chronische spier- of gewrichtspijn, lage rugklachten en nekklachten.
De Sunshower Pure is 62 centimeter lang en kan dus een flink deel van het lichaam stimuleren, ontspannen en verlichten. De infraroodlamp in de Sunshower Pure zorgt voor ontspanning, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Dit maakt hem niet alleen ideaal voor personen met spier- en gewrichtspijn, maar zorgt ook voor een sneller herstel na een intensieve workout. Na een douchesessie in combinatie met de Sunshower voelt men zich als herboren!
De Sunshower Pure is een compact model dat ongeveer de helft van het lichaam kan behandelen. Slechts één enkele infrarood lamp van 1000 W heeft een uitermate krachtig effect. Het is bovendien een inbouwoplossing, dus prachtig te integreren in de douchewand. De afmeting van dit apparaat is 19,9 cm x 61,9 cm x 10 cm. De Sunshower is via de touch-bediening makkelijk in- en uit te schakelen. Men bepaalt zelf de sessieduur (tot maximaal 10 minuten) en na gebruik koelt de Sunshower Pure geleidelijk af in vier minuten.
Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sunshower Pure half body inbouwmodel infrarood 62 x 20 x 10 cm, wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *