Vt wonen baden Slab douchebak 120x90cm, powder white

505.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 4898300825623822

Beschrijving

Grenzeloos genieten dankzij vlakke inbouw
De douchevloer Slab is helemaal van nu. Strakker dan dit is design in de badkamer nog niet geweest. Geen randen, geen reliëfs. Maar wel een lust voor het oog, zeker als de douchevloer wordt ingebouwd en vlak met de vloer verwerkt wordt. Dan ontstaat de douche van nu, waarin de ruimtebeleving voorop staat. De douchevloer Slab heeft de aantrekkelijke maatvoering 120 x 90 cm en is verkrijgbaar in de moderne kleur Powder White (mat wit).
Slab: veilig en hygiënisch
De Slab is gemaakt van Comforstone. Dit bijzondere materiaal biedt veelzijdige bewerkingsmogelijkheden. Deze rechthoekige douchevloer bijvoorbeeld is prachtig glad afgewerkt en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Want hygiëne blijft hoofdzaak in de douche! Het bijzondere van de gladde vloer van de Slab is dat men goede grip houdt.
Douchevloer met rechthoekige afvoer
De elegante afvoer is uitgevoerd in hetzelfde materiaal – en in dezelfde kleur – als de douchevloer. Zowel de afvoer als de vloer zijn rechthoekig, waardoor de strakke belijning en de rust in de ruimte behouden blijven.
Strakke douchevloer van slijtvast Comforstone
De rechthoekige douchevloer is vervaardigd uit Comforstone, een mengsel van natuursteen en hars. Het hoofdbestanddeel is marmer (circa 70%), wat de vloer een prachtige uitstraling geeft. Sterk, warm en duurzaam. Door de menging met hars behoudt Comforstone maximale flexibiliteit in de verwerking en het gebruik. Daardoor is de rechthoekige douchevloer Slab vocht- en vlekbestendig, kleurvast, onderhoudsvriendelijk en zeer hygiënisch. Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vt wonen baden Slab douchebak 120x90cm, powder white” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *