Wastafelkraan Schütte Cornwall Eéngreepsmengkraan voor Vrijstaande Wastafel Geluidloos Chroom Schütte

69.95

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 6746201563740177

Beschrijving

Wastafelkraan Schütte Cornwall Eéngreepsmengkraan voor Vrijstaande Wastafel Geluidloos Chroom
Deze opbouw wastafelkraan Cornwall is van het merk Schütte is bedoeld voor de vrijstaande wastafel en heeft een hoge uitloop: hierdoor kan de kraan perfect gecombineerd worden met de vrijstaande wastafel! De kraan beschikt over één metalen hendel waarmee u de kraan aanen uitzet en de temperatuur bepaalt. De kraan is uitgerust met keramische schijven die het mogelijk maken dat het water in verschillende temperaturen getapt kan worden. Daarnaast beschikt de opbouw wastafelkraan over een draaibare mousseur die het mogelijk maakt deze kraan ook als fonteinkraan te gebruiken.
Tip: wanneer u de wastafelkraan monteert, dient u eerste de hoofdkraan van het waternet af te sluiten. Verder dient u twee hoekstopkranen met 3/8″ buitendraad te gebruiken voor de aansluiting. Om de wastafelkraan goed schoon te houden adviseren wij om deze schoon te maken met een niet-agressief schoonmaakmiddel. Zo zorgt u ervoor dat de chroomkleur goed behouden wordt.
Specificaties:
* Merk: Schütte
* Serie: Cornwall
* Materiaal: chroom/messing
* Garantie: 5 jaar
* Metalen greep
* Inclusief draaibare mousseur
* Keramische schijven
* Geluidloze, uitwisselbare 35 mm-cartouche

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wastafelkraan Schütte Cornwall Eéngreepsmengkraan voor Vrijstaande Wastafel Geluidloos Chroom Schütte” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *