Wiesbaden schuifbare nisdeur 110×200 cm 2-delig met NANO-glas, matzwart

745.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 4898301458649803 Categorie:

Beschrijving

De Wiesbaden schuifbare nisdeur is een perfecte oplossing voor een doucheruimte met een grote nismaat. De schuifdeur bestaat uit een vaste wand met daaraan vast een schuivende deur. Daarmee is het eenvoudig om een nismaat van 110 cm af te dichten. De schuifdeur is gemaakt van 8 mm dik gehard veiligheidsglas en met NANO-coating afgewerkt.
Gehard veiligheidsglas
De WIesbaden nisdeuren worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.
NANO-coating
De oppervlakte van een glazen wand is voorzien van heel veel kleine open poriën. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze poriën gedicht en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. En is de wand onderhoudsarm.
Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wiesbaden schuifbare nisdeur 110×200 cm 2-delig met NANO-glas, matzwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *