Wiesbaden Skyline douchewand 90 cm voor Skyline schuifbare nisdeur nano coating, matzwart

319.00

bekijk bij webwinkel

Artikelnummer: 4898302028573463 Categorie:

Beschrijving

De Wiesbaden Skyline zijwand is 90 cm breed en 200 cm hoog. De douchewand is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van een kalkafstotende nano coating. De zijwand is geschikt voor montage in combinatie met de Skyline schuifbare nisdeur. Het profiel van deze zijwand is gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur matzwart.
Gehard veiligheidsglas
De Wiesbaden douchewanden worden standaard gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bij veiligheidsglas is het glas dusdanig geproduceerd dat bij breuk de glasplaat in duizenden kleine stukjes uiteenvalt. Daardoor is de kans op ernstig letsel vele malen kleiner. Vooral bij het plaatsen, waarbij de meeste breukschades ontstaan, is dit natuurlijk een groot pluspunt.
nano coating
De oppervlakte van een glazen wand is voorzien van heel veel kleine open poriën. Door deze poriën kunnen vuil en kalk zich snel hechten. Door met (machinale) rollers nano coating aan te brengen worden deze poriën gedicht en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. nano coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. En is de wand onderhoudsarm.
Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wiesbaden Skyline douchewand 90 cm voor Skyline schuifbare nisdeur nano coating, matzwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *